Zde může být vaše reklama.
Pátek 26.4.
Svátek má Oto
Menu

Další letní posila Jan Krob přestupuje do Jablonce!

Jan Krob přestupuje do Jablonce!

27. 06. 2019 - 15:13

Obránce Jan Krob přestupuje z Teplic do Jablonce! Na severu Čech podepsal smlouvu na jeden rok s následnou opcí. Již dnes se připojil k týmu a jede na rakouské soustředění.

"Byla to strašně rychlá akce. Po obědě mi volal pan Pelta a během dvou minut bylo všechno domluvené. Jsem strašně moc rád, že se povedl přestup do takového klubu, jaký je Jablonce. Pravidelně hraje o nejvyšší příčky a bojuje o poháry. Jablonec je momentálně o level výš než Teplice. Moc se těším na novou výzvu," Jan Krob pro klubový web Jablonce.

Během letní přípravy se nám na nějakou dobu lehce zranil obránce Andriy Tsurikov (k týmu se připojí v pondělí na soustředění) a potřebovali jsme doplnit stav na levé straně obrany. Jan Krob šanci chytil za pačesy a již je na cestě do Rakouska spolu s jeho novým týmem. "Vím, že pár hráčů po úspěšné sezóně v Jablonci teď odešlo a trošku se kádr obměňuje, ale v Jablonci bývá pravidelně kvalitní kádr s velmi dobrými hráči, na které se moc těším. Doufám, že letos bude opět skvělá sezóna," říká zkušený dvaatřicetiletý obránce, který největší porci ligových zápasů (120) odehrál v Teplicích. Odtud zná také našeho trenéra Petra Radu.

"Trenéra Petra Radu znám z působení v Teplicích a vím, že zápasy hrozně moc prožívá. A snaží se dostat z hráčů maximum. Každý hráč má nějaké cíle a já se bohužel nedokázal s Teplicemi probojovat do evropských pohárů. Věřím, že s Jabloncem se mi to podaří," dodává Jan Krob, který bude v Jablonci oblékat dres s číslem 16.

Další články